Personen- en Familierecht

Personen- en familierecht

Personen en familierecht menu

Een echtscheiding komt vaak onverwacht en kan iedereen treffen, met ingrijpende gevolgen voor persoonlijke relaties, financiën en dagelijks leven. Ons advocatenkantoor begrijpt de complexiteit en emotionele impact van deze periode. Wij zijn hier om u te begeleiden en adviseren door elk aspect van uw scheiding, zodat u de best mogelijke uitkomst bereikt.

Het is cruciaal om in deze periode goed geïnformeerd te zijn over uw rechten en verplichtingen, vooral als er kinderen betrokken zijn. Het welzijn van uw kinderen en het behoud van een gezonde relatie met hen staat voorop, samen met een eerlijke regeling voor de verdeling van kosten en zorg. Daarnaast is het belangrijk om de impact op uw financiële situatie en eventuele bedrijfsbelangen zorgvuldig te overwegen, met aandacht voor zaken zoals alimentatie en de verdeling van bezittingen.

Ons team heeft toegang tot een breed netwerk van specialisten, waaronder pensioendeskundigen, fiscalisten, notarissen, financieel planners en makelaars, om ervoor te zorgen dat al uw vragen beantwoord worden. Wij streven ernaar om, waar mogelijk, tot een minnelijke schikking te komen door middel van overleg en onderhandelingen. Echter, indien nodig, staan wij klaar om uw belangen krachtig te verdedigen in de rechtbank.

Wij zetten ons in voor een persoonlijke benadering, waarbij luisteren naar uw verhaal en het samen vinden van de beste oplossingen centraal staan. Ons doel is om u door dit moeilijke proces te leiden met begrip, deskundigheid en doeltreffende ondersteuning.

Neem voor directe ondersteuning contact op met ons kantoor. Wij zijn er om u te helpen met professioneel advies en begeleiding. 

Contactpersoon: vanwijngaarden@vwvl-advocaten.nl

Mobiel: 06-21811915

Neem de Eerste Stap

Onze advocaten begrijpen wat u doormaakt en staan klaar om u te helpen. Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. Klik hiervoor op NEEM CONTACT OP.

Personen en familierecht menu

Stuur ons een email of bel gelijk!