Medische fout

Medische Fout

Medische fout plaatje

Wat te doen bij een medische fout?

Bij de consultatie van een arts, tandarts of andere hulpverlener gaan we ervan uit dat deze als een bekwaam medicus handelt. Dat is ook vrijwel altijd het geval. In een enkel geval gaat het echter toch mis en maakt de arts een fout of mist hij bijvoorbeeld een diagnose. De fout of gemiste diagnose kan grote gevolgen hebben voor de patiënt. Het is dan raadzaam een gespecialiseerde advocaat in te schakelen en samen te bespreken of de betreffende arts en/of het ziekenhuis ook aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de gevolgen van de fout. Een dergelijk traject is gecompliceerd en het is aan te raden hierbij gespecialiseerde hulp in te schakelen. Wij staan u hier graag in bij.  

Schadevergoeding claimen

Onze advocaten zullen de schade voor u verhalen op de arts en/of de aansprakelijkheidsverzekeraar van de arts. De schade die wij voor u zullen vorderen bestaat uit materiële- en immateriële schade. Materiële schade is schade die in geld uit te drukken is. U kunt hierbij denken aan inkomsten die u misloopt, medische kosten die niet worden gedekt, kosten voor hulp in het huishouden e.d. Immateriële schade ziet op een vergoeding voor pijn, verdriet en verminderde levensvreugde, beter bekend als smartengeld.

Neem de Eerste Stap

Onze advocaten begrijpen wat u doormaakt en staan klaar om u te helpen. Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor gratis advies. Klik hiervoor op NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP. Samen zorgen we ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Medische fout plaatje

Stuur ons een email of bel gelijk!