Ons kantoor

Bij vWvL Advocaten, gelegen in het hart van Groningen, maar landelijk werkend, draait alles om persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding. Ons team, bestaande uit de ervaren advocaten Peter van Wijngaarden, Bert-Jan van Leuveren en Sigrid Oosting, samen met onze onmisbare juridische assistente Elles Heeling-Docter en bureaumanager Lidy Scheffer, zet zich dagelijks in om voor u het beste resultaat te behalen.

Peter richt zich op de vele nuances van het contracten- en familierecht, waarbij zijn nuchtere Groningse aanpak voor velen een verademing is. Of het nu gaat om bedrijfscontracten of persoonlijke kwesties, Peter analyseert en zoekt naar pragmatische oplossingen. Daarnaast houdt Peter zich bezig met de wat meer gecompliceerde procesvraagstukken.

Daarna volgen Bert-Jan en Sigrid, die uw steun en toeverlaat zijn bij letselschadezaken. Met een achtergrond in het bank- en verzekeringswezen, evenals diverse letselschaderegelingsbureaus, brengt Bert-Jan een schat aan ervaring mee om slachtoffers van verkeersongevallen en medische fouten bij te staan. Sigrid, met haar rijke ervaring in het aansprakelijkheids- en arbeidsrecht, deelt deze passie voor het ondersteunen van slachtoffers en hun families, altijd met een persoonlijke touch.

Ons kantoor is meer dan alleen een advocatenpraktijk. Het is een plek waar empathie en juridische expertise hand in hand gaan, waar we niet alleen streven naar het beste juridische advies, maar ook naar een luisterend oor en oprechte betrokkenheid bij uw verhaal. Of u nu te maken heeft met letselschade, arbeidsconflicten of familiezaken, bij vWvL Advocaten vindt u altijd een vertrouwd gezicht en een helpende hand.

Buiten het kantoor vinden onze medewerkers balans in hun passies, zoals toerwielrennen, natuurwandelingen, kunst en zich inzetten voor goede doelen. Deze veelzijdigheid en toewijding weerspiegelen zich in ons werk en de manier waarop we met cliënten omgaan: met hart en ziel.

Welkom bij vWvL Advocaten – waar we, door onze gezamenlijke inzet en expertise – de juridische wereld een stukje menselijker maken.