MR. E.J.A. (BERT-JAN) VAN LEUVEREN

MR. E.J.A. (BERT-JAN) VAN LEUVEREN

Bert-Jan van Leuveren

Na mijn rechtenstudie, die ik in 1991 afrondde ben ik jarenlang werkzaam geweest in diverse management en directiefuncties in het bank- en verzekeringswezen, pensioen uitvoeringsinstellingen en letselschaderegelingsbureaus. Maar ik voelde op enig moment de behoefte om mijn hart te volgen en meer maatschappelijk relevant bezig te zijn; als letselschade advocaat.

Mijn rechtvaardigheidsgevoel is sterk ontwikkeld en ik voel de behoefte om mensen bij te staan in juridische conflicten, waarbij mijn aanpak gericht zal zijn op het creëren van oplossingen, meer dan conflict- of proceduregericht. Dus partijen echt helpen en waar mogelijk bij elkaar brengen.

Wel met de mogelijkheden en competenties om, wanneer dat nodig blijkt een zaak voor de rechter te brengen. Deze pragmatische aanpak blijkt succesvol.

Scherp aan de wind zeilen kan altijd nog en doe ik liever in mijn vrije tijd. Ik durf dan ook best het roer uit handen te geven, maar altijd zonder een moment de regie te verliezen. Een andere passie is toerwielrennen. Ook dit jaar heb ik weer vele mooie tochten gemaakt in binnen- en buitenland. Daarnaast zet ik me graag  in voor een aantal goede doelen en maatschappelijk relevante zaken.

Bert-Jan van Leuveren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht
  • Verzekeringsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Aangesloten bij:

Contact informatie

Bert-Jan van Leuveren