MR. S. (SIGRID) OOSTING

MR. S. (SIGRID) OOSTING

In 1991 heb ik de studie rechten afgerond. Hierna ben ik in dienst getreden bij o.a. E&Y en PWC. Daarna heb ik als zelfstandig jurist gewerkt voor o.a. Syntrus Achmea en PGGM.

Inmiddels ben ik werkzaam als zelfstandig advocaat gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en het arbeidsrecht. Met veel betrokkenheid sta ik slachtoffers van verkeersongevallen en medische fouten bij. Mijn aandacht richt zich hierbij uiteraard op het aansprakelijkheidsvraagstuk en het verhaal van de schade. Maar ook de persoonlijke aandacht voor hetgeen het slachtoffer is overkomen acht ik van groot belang. Een ongeval heeft vaak een enorme impact op het dagelijkse leven van het slachtoffer en zijn of haar omgeving.

Sigrid Oosting heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht (pensioenen)
  • Letselschaderecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact informatie