Onder naam vWvL Advocaten werken Peter van Wijngaarden en Bert-Jan van Leuveren al meerdere jaren samen op het kantoor aan de Verlengde Hereweg 19A te Groningen. In 2019 heeft Sigrid Oosting zich ook als advocaat op het kantoor aan de Verlengde Hereweg gevestigd. Lidy Scheffer is al jarenlang als bureaumanager verbonden aan het kantoor.

Wie aan de advocatuur denkt, ziet wapperende toga’s, hoort juridisch jargon en vreest torenhoge declaraties. Dit beeld past niet bij vWvL Advocaten.

vWvL is een relatief klein kantoor. Dat biedt voor u de voordelen van een vast aanspreekpunt, gekoppeld aan een maximale betrokkenheid en duidelijke prijsafspraken. Een van onze advocaten bespreekt met u bij de intake uw juridische vraag, analyseert het probleem en bekijkt samen met u de mogelijke oplossingen en daarnaast de juridische haalbaarheid van een eventuele procedure.

Hierbij ligt onze voorkeur bij een minnelijke oplossing, maar een procedure wordt niet geschuwd en is soms ook onvermijdelijk.

Wij richten ons specifiek op de advisering van slachtoffers van (verkeers)ongevallen, arbeidsongevallen en medische fouten en een rechtmatige schadeafhandeling. Daarnaast richten wij ons op contractrecht, personen- en familierecht en pensioenrecht.

Wij zijn per 5 augustus 2023 verhuisd naar: Phebensstraat 5 9711 BC GRONINGEN

Deze nieuwe locatie blijft de toewijding en de kwaliteit waarborgen die u van ons gewend bent, met dezelfde persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie die centraal staan in onze dienstverlening.

raam kantoor