PRODUCTEN

Wij leveren advieswerkzaamheden voor u als ondernemer en/of als (ondernemende) particulier en procederen vanzelfsprekend zo nodig namens u indien zich een geschil voordoet.

TARIEVEN

U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dit is kosteloos en verplicht u tot niets. Indien u besluit uw zaak bij ons in behandeling te geven, maken wij met u een prijsafspraak. Wij hanteren daarbij als uitgangspunt een uurtarief van € 235/260,– exclusief 7% verschotten en BTW. Indien het financiële belang van de zaak daartoe aanleiding geeft, kan een ander uurtarief van toepassing zijn. Ook is het mogelijk een vaste prijs, een zogenaamde ‘fixed fee’ af te spreken.

In voorkomende gevallen kunt u als particulier mogelijk aanspraak maken op gefinancierde rechtshulp, op basis van een zogenaamde ‘toevoeging’. vWvL Advocaten neemt ook toevoegingszaken, ook wel ‘ pro deo zaken’ in behandeling.

Mogelijk heeft u een rechtsbijstandsverzekering, of bent u lid van een vakbond. In veel gevallen is men bereid om met uw voorkeur voor een van ons als uw zelf gekozen advocaat rekening te houden. Wij zullen in dat geval met deze instantie een prijsafspraak maken.